Alle antwoordpsalmen voor zon- en feestdagen

antwoordpsalm bullens

De uitgave Antwoordpsalmen voor de zondagsliturgie is compleet. Componist Frans Bullens zette aanvankelijk 64 antwoordpsalmen op muziek en vulde deze aan met drie supplementen, die nu samen het tweede deel van de complete uitgave vormen.

Samen bevatten de twee delen alle antwoordpsalmen voor de liturgie op zon- en feestdagen. Dat wil zeggen: alle psalmen en kantieken uit het lectionarium zijn er in partituur met orgelbegeleiding in opgenomen. Zo is dus voor elke zon- en feestdag een gezongen antwoordpsalm beschikbaar.

Daarnaast bevat de uitgave een handleiding voor het gebruik van de psalm in de zondagsdienst en een overzicht van alle zon- en feestdagen met de bijbehorende psalm.

De psalmen zijn voor eenstemmig koor met orgel en samenzang, maar kunnen ook vierstemmig en in een aantal gevallen ook driestemmig gezongen worden.

Van ditzelfde werk is er ook een koor/cantoruitgave verschenen met alleen de koorzettingen en de zang voor de cantor (of koor). Van deze koor/cantoruitgave mogen ook kopieën voor eigen gebruik gemaakt worden voor het koor.

Zowel de partituur als de koor/cantoruitgave zijn losbladig met 23-ringsperforatie. De complete uitgave past in twee ringbanden (worden niet meegeleverd).

De prijs per deel is € 26,-, de kooruitgave kost € 17,50 per deel. De prijzen kunnen enigszins variëren omdat de uitgave in een zeer kleine oplage wordt gedrukt en prijs afhankelijk is van papier dat voorhanden is.

De Antwoordpsalmen voor de zondagsliturgie zijn te bestellen via f.bullens@hetnet.nl. Bij levering is de rekening bijgesloten.